MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, January 4, 2016

malam new year, SESAK!

 adoi..hasrat nak bawa bebudak tgk bunga api kat rooftop parking klcc tu tak tercapai...mana nak tau malam new year jem dia kemain teruk...aritu masa ari merdeka smooth je keluar umah 11.30 sampai parking klcc 11.50 bukan jauh pon klcc ngan umah klw ikut akleh 10 minit je sampai..tp sebab ikut jalan biasa ada la dalam 20 minit gitu.sampai je depan menara perkeso dah tersekat, lari amek jalan dalam pon tersekat juga...

last2 dekat nak kul 12, berhenti tepi jalan tepi ampang park je..sebab jalan ke klcc di tutup..parking la tepi jalan kt ampang park ramai juga yang berhenti situ...kul 12 ngam dapat la tengok bunga api dari gtower kat rooftop..klcc nye bunga api tak nampak sebab rendah...ok lah..best juga nampak clear kt atas g tower tu..seronok la anak2 buah, damia & darwish tgk bunga api live..ni pengalaman pertama darwish tgk bunga api..kemain dia tahan mata dia tau nak ikut tgk bunga api!

xpela..nanti merdeka bawa darwish lagi tengok bunga api...kakak dah biasa kecik2 mmg selalu usung bawa tgk bunga api..ala bagi bebudak sonok..bukan selalu kan..ni pengalaman utk diorang juga xyah nak kecam2 la..hehehe...klw ada org rasa xkuasa la nak keluar jem2 ni saya kuasa je sekali sekala seronok!

11.49 malam @ belakang skolah kita kt depan victoria station tu





Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 ribu orang memberikan idea bernas:

Mohd Ghazali Abdullah said... [Reply to comment]

salam,
jom tukar link blog.
saya dah masukkan blog anda ke dlm
http://www.kembaraminda7.com/
terima kasih.

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Dah lama kami xtgk bunga api tahun baru..adala dlm 3thun kot..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...