MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, January 19, 2016

menang 2 biji lagi ice watch

allahuakbar...rezeki berganda ni, speechless kejap...
kita memang masuk banyak nama, adik beradik, ma, abah, adik ipar
alhamdulillah semalam menang 2 biji atas nama proxy
ni jam ketiga dah syukur yallah....
 kalau ditanya berapa peket kita beli?
2mgu lepas 20 peket, botol dalam 15 botol
minggu lepas bli 3 dozen 36 pack
modal plak stakat ni dah habis dalam RM160
tapi hasil nye berbaloi2, sepasang jam ni nilai dia RM789
total 3 biji ni harga dia RM2367
stok keropok ni ada ke kita makan semuanya??
tak...20 peket pertama kita buka kita sedekah kt opismate letak dalam balang so makan la sama2
13 botol kita jual balik murah2 dekat opismate
20 peket lagi kita sedekah kat budak2 kelas mia 
balance tu kita sedekah kt anak2 buah letak kat rumah mak 
nak makan sendiri banyak2 tu xde la kan...kita just amek 3 peket je buat stok kt umah tu pon sorok dari darwish...
last week borong abes kt supermarket minggu ni nak borong utk suh bff plak join
p/s: korang kalau nak menang jom la join sangat la mudah....hanya perlu sms je...ada 1000 unit jam semuanya last sampai april good luck yea kepada kawan2 yang join, saya doakan moga ada rezeki korang juga..amin

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

tahniah nana! murah rezki

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

Tahniah nana... Alhamdulillah!!
Berganda2 rezekinya.. ;)

mummy_ayu said... [Reply to comment]

congrats Nana.... murah rezeki. nie la hasil dr rajin .. mcm Ayu ni...kejab jer rajin...he he he..

Elia Si Jejariruncing said... [Reply to comment]

wahh.. rajinnya la akak join contest2 ni.. org bertuah n rajin... yg ni tak berapa nk lucky sgt if join2 kontest ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...