MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, January 21, 2016

menang elianto lipstick

 alhamdulillah...bulan 1 ni murah rezeki bercontest..kalau hujung tahun laut mood memang kelaut, start tahun baru ni rasanya mood dah kembali ni, tambah plak bila ada menang xkira besar ke kecik mmg tu akan jadi kita bertambah rajin lagi nak join contest

kalau ikutkan memang banyak gile contest tapi mcm biasa kita hanya fokus yang mana kita da kekuatan kat situ. cam contest slogan, siggy, offline contest yang kena modal besar2 tu memang skip...lebih minat dengan photo contest, lepas like share and win kat fb tu pon naseb2 je menang like n share ni bukan senang juga nak menang sebab dia random kan


tambah lg stok lipstick kita
aritu dapat silky girl, maybeline,yadah cosmetic tak pakai2 lagi
tq elianto!
mmg kita salah seorang pengguna elianto..biasa bli time ada less 50%
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1 ribu orang memberikan idea bernas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...