MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, January 13, 2016

menang jam bernilai RM789

allahuakbar...terkejut...tak percaya

ingat kan cite jumaat lepas kita melayang RM300 sebab terlanggar motor orang...masa tu memang positif tak de nak berduka lara sebab hilang RM300..dalam hati fikir tak pelah..mungkin allah tarik aku rezeki banyak ni nanti allah nak gantikan dengan rezeki yang lebih besar.nah...memang betul allah gandakan duit RM300 tu dengan menang jam nilai RM789

masa ari sabtu ada ternampak orang share ayat kat bawah ni & kita copy share kat ig...kata2 semangat la untuk diri sendiri...betul kan...betul sangat ayat2 kat bawah ni....


apa yang buat kita tak sangka..kita hanya try 2 kali hantar je..masa 7.1.2016 cubaan pertama kita anta 3 kod saje & 8.1.2016 kita try lagi hantar 3 kod, nak hantar sampai 10-20 kod sekaligus modal jugak tu kan..kita xde modal banyak hanya bole try usaha semana yang mampu je...tak sangka 3 kod je bole menang...sebab kita ada baca orang komen2 kt fb jacker dia dah hantar 35 kod (beli yang tin tu) tapi satu pon kod tak sangkut..kita bli jacker yang plastik je.

tapi tu la orang kata rezeki kan..awak hantar beratus sekali pon kalau allah tu kata bukan rezeki awak maka bukan rezeki awak lah...saya hantar 3 kod tp allah dah kata tu memang rezeki saya maka tu rezki saya lah...rata2 kawan2 yang menang seme hantar 10 kod keatas, menda ni nasib juga la kan...kalau mcm ni kita bole kata lucky draw la ni..dah klw kita anta 3 je pon bole menang..maka bukan lah dikira penyertaan terbanyak yang bole menang

kepada kawan2 yang nak cuba naseb cepat bli jacker ada 1000 jam tangan di tawarkan setiap satu bernilai RM789,cara2 bole tgk kat bawah..sangat mudah...




sangat selalu terjadi menda macam ni dekat saya...kadang2 saya di timpa musibah, tiba2 duit hilang, tiba2 duit melayang..tak lama lepas tu allah gantikan dengan yang lebih baik, nilai lebih banyak dari sebelumnya...so setiap kali hilang duit macam tu je..saya selalu positif...tu bukan rezki kita..mungkin ada bahagian orang lain dalam duit kita tu kan...

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 ribu orang memberikan idea bernas:

Rozita said... [Reply to comment]

wah..bestnya...tahniah!

lia ummiirfan said... [Reply to comment]

wow! bestnyaaa.. :))

Ummul Azkee said... [Reply to comment]

insyallah..lps ni kenalah sentiasa positif kn...tahniah..

Lea Ismail said... [Reply to comment]

rezeki kan. apa-apa pun tahniah

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

tahniah nana...nak try jugak la kan...

mama tisya said... [Reply to comment]

tahniah nana..rezeki...kdg2 antar byk pn blum tentu menang kalo based on lucky draw ni..kalo dh rezeki antar 1 pn leh menang kn

eima said... [Reply to comment]

ALHAMDULILLAH TAHNIAH NANA

seraa rose said... [Reply to comment]

kejayaan akak tlh menjadi pembakar semangat sy..terima kasih.. btw tahniah akak..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...