MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, January 8, 2016

pelayaran safi di media :)

holiday safi kali ni ada juga masuk paper tapi magazine macam tak jumpe..tka tau la kot ada keluar tp kita yang tak perasan..aritu dalam grup safi ada sorang msg kata keluar sinar harian..tp xsempat beli sebab dia msg dah malam masa tu..so bole save mcm ni je la..lama dah keluar 15 nov aritu..lepas tu ari rabu keluar berita harian seb baik anje msg bgtau..hehe..kita masa tu kt luar balik opis tros amek berita harian simpan.

gambar dari offical photog pon baru je dapat...so kita share la sket ek gamba2 cantik dari official photog ni...aih...rindu kawan2 safi saya








 hover nye kau hahaha
entah la sepanjang oliday mmg aku je riang cam kanak2 ribena adik2 bawah kita pon xseriang cam ni kekekek..





masa nk tgk sunset kita terbaring dah mabuk laut heheh..masa ni battery phone pon mati seb baik ada gmbr dari cameraman



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ribu orang memberikan idea bernas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...