MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, January 27, 2016

potluck geng contest

klw ikutkan plan nye 5 orang je nak buat potluck ni..tetiba salah sorang ahli kata apa kata klw kita ajak kawan2 contest yg lain, lagi ramai lagi meriah...ok la ajak sikit2 lama2 jadi ramai plak yg nak join dari buat potluck ada plak plan sambut besday utk januarian.

masing2 bawa makanan sorang sikit, nama pon potluck kan..lepas tu kena baa satu hadiah utk buat lucky draw, untuk bebudak ada game & last minit ada hadiah lebih tetiba juga ada game utk orang dewasa.

happening! ada antara yang datang tu baru first time jumpe, selama ni kena kt fb je ada yang antaranya mmg kenal sebab biasa jumpe kt event2 & majlis prize giving.antara menu aritu kita bawa rendang paru & nasi impit, macaroni cheese, mee goreng, mee kari, sandwich, kek, buah, rojak buah, kuih & air

sementara tengah makan2 ktorg buat cabutan nombor bertuah lepas tu teruskan dengan game bebudak & sambung lg cabutan bertuah..lepas tu game utk orang dewasa makan paling cepat...last skali ada 2 hadiah grand prize (hadiah terlebih ) so on the spot dayat create satu game sms paling pantas..dia baca ayat suruh kita tulis msg & sms dekat dia sape paling cepat dia la pemenang..

overall sangat la seronok...walaupon panas tapi ok sebab angin kuat juga aritu..port pon ada banyak pokok & ada pondok so sesuai sgt kt pondok letak makanan bawah pokok tu port utk makan & ada kawasan lapang sikit untuk ktorg buat game. event yang berjaya! tahniah kepada ajk dayat, kak liza, kak ziema & elina! tak lupe juga kita hahha...(sebab asalnya kami berlima yg nak buat)

p/s minta maaf klw ada geng contest yang tercicir dari jemputan..memandangkan dapat sambutan yg bagus maka ada plan selepas ni nak buat lagi.

rendang paru
brownies ni sedap moist, sekotak RM40 je tp jauh nun kat banting dayat oder

hadiah lucky draw
sambut bday sofia skali anak alia
.
game utk kanak2

game utk dewasa



pemenang sms paling pantas sape ek?hahaha
 adiah lucky draw
 ni la dua adiah yg dapat bestt
 adiah dr tasya
 adiah game sms paling pantas sumbangan dayat



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

meriah potluck ngan geng contest...makanan mcm2..best2...tringat gathering blogger dlu kn...adiah pn cantik tu

eima said... [Reply to comment]

wahhhh .... hebat ni ....

mummy_ayu said... [Reply to comment]

meriah tu.. seronok bila gather ramai2 mcm nie..teringat masa gelombang biru dulu..kan?

Lea Ismail said... [Reply to comment]

bestnya siap ada lucky draw lagi tu

Elia Si Jejariruncing said... [Reply to comment]

bestnye.. meriah! xpenah join potluck meriah cmni. i iz jeles

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...