MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, January 7, 2016

shawl by diahoshin

 kawan kita tu mmg rajin meniaga juga cam kita..beza nye dia suke meniaga tudung..material dia g carik sendiri pastu upah org jait (jait tepi je) shawl ni kain dia best..aritu diah ada bagi sehelai warna purple..sedap kain jatuh, terletak warna2 yang diah pilih seme sweet2 warna2 pastel gitu

ada 2 bidang 45 & 60 kita dapat bidang 45 dah try satu helai tu best tros bli lagi selai & tempah berhelai2 hahaha..tgh listkan lagi warna apa yang nak..kita special la bole request muahahah...

ni harga dia
RM29 with postage
RM25 delivery @klcc, keramat, 

bli 4 RM100
Dull Satin Flowy Shawl
Measurement : 45" & 60"
Length : 1.8 mtr


so sape berminat bole wasap diah 012-6742787


 ni first time try gaya kepak2 hahah nape kepak2 tak nampak plak dalam gambar ni ala dia mcm libas2 di tepi paham x?haha nak explain pon xreti
fist time pakai sendiri shawl gini kita ni mmg xreti nak pakai tudung gaya mcm2
tgk la tutorial sebelum tu pon tetap xjadi hehe ni main taram je pakai
masa pakai ni ari jumaat
ni petang sabtu, sebelum masuk mesin sarung skali lg pakai masa nak bli goreng pisang main sarung je xpakai anak tudung pon tu jendul kemain hahaha
kain pon tak de kedut sangat
(kantoi jumaat & sabtu pakai baju sama hahaha...sebabnye jumaat tido umah mak pastu xbawa baju spare so nak balik tu pakai balik baju sama ala..mangi ok xmasam pon heheh)
 yang ni koleksi kedua deah dtg umah anta barang tgk dlm kete dia banyak tudung tros rembat 1.
gaya simple gini je kita bole pakai nnt nak pakai gaya kepak2 kena amek masa nak pin2 banyak pin guna kena plak kita ni kesabaran tak tinggi mmg klw nk pakai gaya kepak2 kena amek masa lama skit nk siap hehe..so klw nak cpt g keje gaya camni je la
 digayakan oleh mak buyong pasya ada simpan pau dalam pipi dia cakap hahahahaha
 tuan tanah lawa kan dia pakai tudung kita siap suh dia buat tuto nak pakai tudung gaya kepak2 ni tapi xjadi! haha dasar tangan keras kan

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 ribu orang memberikan idea bernas:

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

nampak cantik sangat tudungnya...
semoga maju jaya diah dlm bisnes tudung ni ye

mama tisya said... [Reply to comment]

cantik tokey shawl pki tudung kepak2 hehe..tk reti la nk kepak2..amik ms...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...