MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, January 18, 2016

shopping kat pasar cokit

sabtu lepas g pasar cokit sebab nak cari set dnars dah nak abes...lepas tu bli skali bedak pixy ni seme2 sebab stok makin nak abes la..tu g cari awal2...bedak pixy tu memang kita suke cantik je..kalau kt luar harga dalam RM13 tp kalau beli kat kedai borong kat jalanr aja bot tu refil tu dia jual RM8 je stick foundation tak tau berapa harga kt luar tapi kita dapat RM15 beli sekotak set dnars aduiii dah naik harga la..dulu RM59.90 skang dah jadi RM63.90 tapi xpe..sebab kita kan regular customer memang dapat special price.

dah abes bli set penjagaan muke g borong buah plak...hambek 4 jenis buah beli, epal 7 biji RM10, buah pear 6 biji RM10 buah limau 10 biji RM10 buah pisang sekilo lebey RM7.kita ni malam2 memang xmakan nasi..last makan kul 6.30 petang so malam tu kadang perut lapo makan la buah je..tak pon minum air je banyak2..ceh malam makan buah je...tak kurus2 juga hahaha...

sonok gile klw g cokit rambang mata seme nak beli..mangga lemak tu sekilo RM4 cuba kalau kt pasar keramat sekilo RM6 memag banyak beza klw bli kt cokit ngan pasar esp klw bli barang2 basah ikan sayur seme tu...kita mmg tak bli la kt cokit tapi mak selalu beli mmg beza harga nya klw compare ngan pasar keramat mak kata




Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

8 ribu orang memberikan idea bernas:

nadiah hanum said... [Reply to comment]

lama dah tak gi pasar chowkit tu..dulu2 selalu gi bari barang2 bakery kat area situ..semua barang murah kat situ kan..

eima said... [Reply to comment]

tak pernah pi cokit ...
takut satu hal juga sbb tak biasa dengan kl tu

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

emmm tak pernah pegi psr chow kit..dulu2 time study kat uia, pernah lah pegi mydin kat area chow kit tu ..now tak tahu wujud lg ker tak mydin tu

SHAHIDA FARIZA said... [Reply to comment]

dh 12 thn dok kl x penah shopping brg basah kat pasar cokit hahahah kesian...skrg ni beli brg mmg gi giant je, klu tringin sayur kampung cari kat pasar tani ari sabtu depan giant tu...mls dh nak gi pasar kramat, dah la parking payah...harga pun bole tahan mahal

nanonano said... [Reply to comment]

kt ktn ni murah lg la, blh dpt set dnars tu rm40 je :D

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Giler lama xg cokit..tau!!!

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

Na kita pn pakai dnars..
Dah serasi duk pakai dnars x mo tuko lain dah..
Hihihi tp kita duk beli kat kedai biasa beli ipoh ni dpt set normal/jeragat rm50 sekotak..

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

kite ni teringin beno nak ke cokit. tp takut. mcm gi indon hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...