MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, January 14, 2016

tak guna punya sha dan shah!

 eh..jangan salah paham....tak de maki sape xde gadoh ngan sape pon hehehe...

ni ha...drama sha dan shah ni memang tak guna btol..semalam baru start tgk maraton terus episod 1-7, sudahnya kul 2 pagi baru tido..pagi tadi dah mandi anta mia g sekolah anta darwish bole terlelap atas sofa umah mak hahah..haru btol

dia jadi berhantu tak leh stop dari satu episod ke satu episod...kita kan xde astro..so dok dengar2 orang cite pasal cite ni best...pastu ter stalk ig syatilla mmg follow dia lama dah..tapi saje stalk tgk news dia nak kawen ngan sam tu..pastu tgk dia ada post video2 kt ig pasal cite ni tgk cam sweet gile plak..tu gigih download tu

syatila dalam cite ni memang selamba, comel, kelakar suke tengok dia berlakon sangat natural ala2 lakonan zara sya kamal adli plak sebelum ni kita xberapa la minat sangat tp tiba2 terminat plak dia dalam cite ni...

karektor dia dalam cite ni sweet, gila2 best la..memang diorang dua ada chemistery tapi kan klw syatila berlakon ngan sam lagi meletop kebamom rasanya..hahah nama pon sama dah sya & shah.

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 ribu orang memberikan idea bernas:

mummy_ayu said... [Reply to comment]

Ayu weekend ni baru nak marothon. dah rekod dah sampai ep 8...best ek? ramai yg ckp best...

Rinna said... [Reply to comment]

hmm..mmg betul best.. akak dah folo dari episod 1 hingga skrg.. kalau tengok asik laa dok senyum2 jek..mmg ada chemistry laa dia org berdua tuh.. Tu la akak pun dulu tak suka sgt tgk lakonan Kamal Adli tapi kali nie kena plak laa watak dia..tuh kan.. :)

Azura Aziz said... [Reply to comment]

yup btul... alycia br start tgk episod 4 kot.. trus kena tiap2 mlm kul 10 terpacak depan tv skrg haha.. mmg suka tgk chamestry sha & shah ni..

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

mmg citer ni best kan...sue tgk marathon time weekend je kat astro...malas nak tunggu malam2 jam 10 pm..nak tidoq..kikiki...

eima said... [Reply to comment]

takpenah tgk .. tp ramai kate besh ....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...