MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, February 16, 2016

collect hadiah

 jumaat lepas cuti, alang2 tu pegi la amek hadiah yang menang. memandangkan mia cuti skolah lagi so kita angkut la dia..adik tinggal kat bbster (owh skang adik dah dok bbster yea...to my stalker fyi bukan mak kita dah jaga..wahahah..nak juga tu bagitau..eh mestilah kita kena bagitau kata kan femes ramai suka stalk pastu perli2 kita kata anta anak kasi mak jaga, so baik kita announce sini kasi stalker tau hahahah)

memula g amek adiah kt elianto au2, aritu menang like & share kt fb elianto, hadiah bole collect kt elianto yang berdekatan.dapat la sebatang lipstick baru yang mana kaler kita bole pilih masa dia minta details aritu

abes collect lipstick, g blue inc kat pj amek hadiah belif cosmetic, bole tahan mahal tau cosmetic ni RM245 tapi kita dh jual dah jual murah2 RM100 je, ada juga orang nk beli hehe...

nengok kemain dia pakai eye shadow tester kt elianto masa amek adiah, tak perasan pon bile masa dia pakai..perasan masa tgk gambar ni, tu tanya eh bile masa mia pakai eye shadow?dia ckp tadi la masa ibu amek adiah lipstick, gatal je...hahaha
 jimat la duit xyah bli lipstick dah banyak rasanya stok lipstick menang contest
 ni result baru keluar kt web


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ribu orang memberikan idea bernas:

juelee said... [Reply to comment]

saya pn dpt set belif ni tapi x g collect sbb tak dapat sms lg huhuhu.. eh ari ni entry kita sama plak sebut pasal haters kahkahkah.....

eima said... [Reply to comment]

TAHNIAH !!

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

tahniah nana..
glemer dah skrg tu ramai suka stalk tu. huhu.. bertabah je la dgn spesis mcm ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...