MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, February 3, 2016

collect lagi 2 biji ice watch

dah cukup 3 biji semenye selamat collect.aritu collect kat viva mall, yang ni kebetulan kl cuti 1.2 dia nye jadual kt ioi mall puchong, gigih juga la pegi amek walaupon jauh..sebab malas keluar time keje..alang2 cuti kena gunakan sebaik mungkin.

kali ni dapat sepasang warna putih & biru...aritu warna biru tapi dah tukar ngan kawan dia nak warna putih.rata2 ramai yang cari warna biru masa aritu amek adiah pon ada sorang uncle tu nak tukar biru ngan kita..tapi sebab kita dapat sepasang tak boleh nak tukar ngan dia..klw dua2 putih tu bole la consider kan..

tiga2 jam ni kita nak jual..xminat nak pakai sebab xminat jam bentuk bulat & lagipun jam ni patern lelaki beso mmg utk tangan lelaki...sape nak bli kita nak jual RM500 setiap satu klw minat bole wasap saya 0197942480

rasa mcm nk join lg tapi bile mengenagkan susah juga nak cari buyer untuk jam ni..so tunggu la dulu..kot2 nanti tetiba ramai yang nak bli & laku tiga2 bole la try join lagi..mana tau ada rezki kan.alhamdulillah syukur!


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1 ribu orang memberikan idea bernas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...