MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, February 19, 2016

falsya dah bersalin!

semalam petang dok wasap2...pasya update dah g spital doc seluk, dah tu cam bese la lepas seluk buka la 2cm, apa lagi kena tahan la..pastu dalam kul 9 malam gitu kata dah bersalin. mommy & baby sihat.

gender : baby boy
weight : 3.3kg (czer juga cam kakak qisya)
aihhhh tak shabarrr jumpe iye!!!! tunggu malam kang ibu g tengok iye tau!
 hai kak long mek! naik pangkat dah la mek jadi kak long kawasan hahaha


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 ribu orang memberikan idea bernas:

Suriaamanda said... [Reply to comment]

Wahhh...tahniah fALSYA...cepat tul bersalin...2 hari lepas ke semalam baru je wassap2

babYpose said... [Reply to comment]

Alhamdulillah Qisya dah ada brother :)

mama tisya said... [Reply to comment]

sepasang dh falsya

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

tu la semalam call falsya, sempat la borak ngan dia..tau2 dah bersalin ye..kikikiki.....nak jumpe baby juhgak la....sepasang dah dia...alhamdulillah

Zakilah said... [Reply to comment]

jutaan tahniah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...