MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, February 15, 2016

fb kena hack!


 tokojut semalam tgk profile pic bertuka...
setau aku mana ada tuka profile pic ni dah la gambar mia kecik pastu ada edit tulis comel siap ada natang katon pegang love tu very kebudak2an hahaha...
masa tu dah cuak eh sape hack fb aku ni?suke ati je tuka profile pic aku...
 pastu siap tulis i happy for you
pandai plak tu tihani teka mia hack ke hahaha
 lepas tu baru teringat...tak logout fb kat phone mia...masuk dalam bilik tgk mia tgh pegang phone..dia cakap kakak nak fb sendiri la ibu...eh kakak mmg ada fb ibu buat meh sini nak log in, itu jam baru la perasan tak logut fb sendiri hahaha...rupanya penghacker itu si mia..haih seb baik la dia letak gambar dia..kena ltk gambo ibu xpakai tudung ke hape tak ke naya hehehe


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 ribu orang memberikan idea bernas:

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

hahahahah lawak la mia ;)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

tanjat je,....egatkan sape lak yg hack kan

juelee said... [Reply to comment]

haha pandai plak pilih gamba yg cantek gitu

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

pandai mia :D

mama tisya said... [Reply to comment]

bdk2 skarang advance..hah nasibaik tk upload gmbr bkn2 kn hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...