MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, February 23, 2016

FLOWER EXPO @ ECO MAJESTIC SEMENYIH

dok viral 3,4 ari lepas kan...kita pon apa lagi bawa la bebudak datang sini...klw ikutkan jauh gak semenyih tu tp dah biasa kan semenyih tu umah kakak kita xde la rasa jauh sangat.nak cari tempat ni pon tak susah btol2 opposite lorong umah kakak kita.kalau naik mrr2, amek ke grand saga, terus sampai saujana impian kajang terus keluar ikut semenyih dari pekan semenyih terus je sampai la lepas dari rinching tu ada simpang empat bandar tasik kesuma, eco majestic ni belah kanan lepas tu terus je la jumpa 2,3 roundabout baru sampai kt flower expo ni

masa ktorg pegi aritu keluar umah kul 4 sampai sana lebih kurang kul 5, parking jauh woi..tp ktorg mmg nasib baik dapat la juga dekat ngan pintu masuk. ada konon2 4 tempat shanghai, amsterdan, landon, paris. setiap satu ada satu landmark cam kincir angin, Eiffel tower lepas tu ada port payung warna warni.ekceli tempat ni rumah kawasan orang kaya2 tak siap lg baru ada rumah contoh lawa gile wei...tak masuk pon tgk dalam rumah contoh amek gmbr kt luar je

pada sape yg minat nak pegi, sila la terjah sebelum 6 march nanti..

ni kita ada buat review kt fb


1.parking jauh ya hamat tp smlm kira luck ktorg lah dpt parking jarak dlm 300m dr entrance
2. Nak pegi sila pegi awal sebab orang ramai nk amek gmbr pon susah sebab seme port penuh orang
3. Masuk free tp kena amek wristband kena q isi nama br dpt wristband tp q bgerak cepat sebab kaunter banyak
4. Ada satu port tmpt minum tp air mahal nak mam..choc ice rm10 cup medium mcm kt kfc tu je
5. Portable toilet ada tp paham2 la bau erkkk xlalu
6. Ada time dia tp xsure dr pukul berapa ke pukul berapa
7. Bingit ngan wisel pakgad2 bangla meriah tiup wisel xbg org masuk sini masuk sana
8.tempat mmg cantik ada tasik lepak amek2 angin pon best siap ada org buat photoshoot wedding & maternity
9.cuaca mmg panas xyang berangan la cam cuaca kat paris hahaha
10. Ada disediakan shuttle van tp nampak dlm tu seme warga emas


shanghai konon2
.
tasik dia cantik sangat...best duduk tepi tasik lepak2
eiffel tower ramai nye orang




kakak dah malas amek gmbr sebab panas
amsterdam konon2
.

nengok la buat cam rumah sendiri baring2








.
.
tengah tu adik hujung tu kakak

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

bila viral smua pakat pi..vkend aritu rmi juga tgk kwn2 fb yg pegi...bole tahan panas sbb nmpk rmi berpayung...tmpt cantik utk berposing

Jue said... [Reply to comment]

cantik je tengok gambar nana
happy je budak berdua tue tambah sikecik tuekan...
aktif semacam...

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

muka kakak mia dah penat sgt hehe..
baru igt nak pegi tp lepas baca review nana, trus redhooo jek klu xdpt pegi pun xpe huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...