MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, February 4, 2016

gaffe & co tempat makan menarik

aritu lama dah diah dok cite pasal tempat makan ni, xjauh belakang umah ktorg je..tapi xde la jalan kaki heheh..dekat restoran istana bambu tu dia buka satu tempat makan konsep kabin.bole tahan menarik tempat ni, deko dia but sempoi.

memandangkan kita pegi dah petang so cam banyak menu habis...kita nak makan lite2 je cam sandwich tp seme abes hampa kuciwa..memang apa yg kita nak makan bile sebut je abes..ni abes..maybe sebab public holiday orang ramai kan..next time nak pegi kena g ari biasa la kot baru bole try menu yang lain

menu pon banyak western style tp sumpah menarik klw tgk makanan masing2 atas pinggan yg diorang hantar nampak sedap semenye! lagi2 presentation dia menarik, tq diah blanje ktorg





diah nak suh kita try yang ni tp seme abes

siit nurhaliza pon mai sini

lemonade
.
 nutela cheese cake sedap tak tipu
chicken chop kakak
chicken wings
fish & chips
grilled salmon fillet sedap!







Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 ribu orang memberikan idea bernas:

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

tgh femes tmpt ni
garage 515 pun sama konsep mcm ni kot
tpi xde rezeki nk gi lagi

mama tisya said... [Reply to comment]

bole la try nanti dkt je kn....ada tgk geng blogger p review mkn sini..mmg menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...