MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, February 11, 2016

#hotfmrondaronda


sabtu lepas kawan2 ajak join lintasan skuad hotfm yang mana kali ni special skit, sempena ulangtahun ke 10 hotfm, lintasan dia mmg dah ada dalam list kat mana & kul berapa mmg ada dalam jadual, just ikut je jadual dia..

memandangkan kali ni hadiah dia sangat gempak2 tu la kita join..klw lintasan biasa2 tu stakat dapat air, merchandise je kan..kali ni sempena 10 tahun ulangtahun diorang ada bagi satu poskad dekat setiap pit stop kita kena isi form tu & nanti diorang akan buat lucky draw, ada 10 hadiah yang di tawarkan, ada voucher shopping RM500, sjcam, pandora, ps4, iphone 6 & mcm2 lagi.ada 6 keping poskad yang kita isi tu pon tak pegi semua tempat pegi mana dekat je

sambil2 tu ada juga persembahan busking dari artis2 ayda jebat, elizebth tan, mark adam & drama band.lintasan dia pecah kepada 2 grup satu grup A yang mana mmg lalu area umah kita je mmg dekat tu pasal bole join.. grup B plak blah2 shah alam sana tapi last skali dua grup ni akan kumpul kt pit stop last skali kt titiwangsa..

kita terjah 3 tempat je mana yg dekat, first kt zoo negara jumpe fafau, mark adam & elizabeth tan dapat la juga jawba kuiz dapat adiah lanyard tu. pastu dapat la minuman air botol air tin & kopi tak lupe juga sticker hotfm

start semalam hotfm call dah pemenang bertuah yg dipilih..kita try je ada rezki ada la kan

bile fauzana jumpe fara fauzana
elizabeth tan nyanyi kenapa tak sedap?sorry pandangan ikhlas hahaha
mark adam best suara sebijik dlm radio

.
dialog dia camni
saya fara dia fauzana hahaha
sporting gile fafau kita ckp nama kita fauzana juga dia pon cakap owh yeke
pastu dia ada panggil amek selfie berdua dia cakap fauzana meh sini nak amek gmbr wahh sape yang retis ni?hahaha pangg skali
.
kawan2 contest saya
ni kat titiwangsa  ada aida jebat
suke la mia tu dia mmg suke sgt aida jebat ni

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 ribu orang memberikan idea bernas:

Lea Ismail said... [Reply to comment]

bestnya jumpa fafau

mummy_ayu said... [Reply to comment]

seronoknya jumpa artis...Nana pun dah jadi mcm artis yer.
sporting Fafau..best!!

eima said... [Reply to comment]

semoga bertuah mana tau dpt ipon6 kan

juelee said... [Reply to comment]

seronok mia jmpa ayda jebat.. dlu pnh nampak ayda ni kat KLIA, kecik aje orgnya...

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Suka fafau...hehehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...