MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, February 24, 2016

menang 2 instax camera, luggage bag & hamper laurier worth RM300

alhamdulillah..menang 3 nama...tak sesia guna proxy yang ada heheh...contest ni dah lama dah...tahun lepas bln 12 tutup nye baru sekarang dia announce winner...kita mmg aim hadiah kamera instax, dia ada 4 jenis hadiah tu pasal kita join minggu pertama tu...hadiah dia best.

ramai juga kawan2 lain yang menang..tahniah kawan2...contest ni ramai pemenang nye tu pasal kita suruh kakak & adik ipar, officemate join skali sebab peluang nk menang cerah sebab pemenang nye ramai.

kita & kakak menang week 1 hadiah dia kamera instax + hamper RM100 setiap sorang, satu lagi menang nama adik ipar dapat luggage bag + hamper RM100.yang kelakarnya tu suh adik ipar join dia kata cari pad baru tu tak de kat melaka..kena la kita pos pad tu dari kl hahaha....pastu kasi idea kat dia amek gambar camane, buat camane..dia ikut je ehehe...


nama kita & kakak
.
ni nama adik ipar siti fadillah 
ni la gambar2 kemenangan itu
kita cam biasa la dalam air
 .
kakak
adik ipar


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

0 ribu orang memberikan idea bernas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...