MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, February 12, 2016

menang belif skincare worth RM245

 first time join contest cosmpolita sejak diorang buat online ni..dulu ada join kena isi2 form & pos pernah menang perfume katy perry tu je la sekali..lepas tu kemalasan nak bli majalah xtau plak kita skang form dia online je hehehe...

ni saje try utk bulan lepas tak sangka sangkut..jawapan dah la senang je..memang dia nak bagi je..xyah susah2 fikir jawapan dekat artikel dah kasi jawapan...

dapat la skincare brand belif bernilai RM245 first time dengar brand ni...


 ada sape2 pakai tak brand ni?
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1 ribu orang memberikan idea bernas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...