MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, February 11, 2016

menang conso julie's happy moment

 alhamdulillah...dah lama kemarau dari menang apa2...last menang 3 minggu lepas.syukur rezki allah...menang julies happy moment contest, cam biasa lah gambar dalam air hehe..gigih tak gigih la bawa masuk tong biskut dalam swimming pool, ala..dulik apa ko nak menang kena usaha...dia nak gambar kreatif harus la aku terjun dalam air..lantaklah orang nk kata apa i is tak peduli.wahahah....lagi satu gambar kena bersertakan caption this is my julie's happy moment  because...

cam bese lah partner kita klw kena bergambo bdua dalam air harusla adik kita, dia je pandai senyum nampak gigi dalam air.kemain over plak tu bole nganga2 hahaha..

kita menang conso je ada 7 adiah semuanya conso 5 adiah, second prize 1 adiah & grand prize satu adiah.apa yang bestnye setiap pemenang di beri 3 pilihan hadiah.pilih la mana satu nak + dapat hamper julie's skali

gambar bertuah itu, kena ikut theme kt biskut cam tin ni theme dia teenagers
teenagers la sangat kan hahha mak orang wei 2 anaknye verangan teenagers
happy moment sangat kan??hehehe....

 tgh fikir nk amek walkman waterproof or power bank

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

tahniah...syok adiah bole pilih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...