MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, February 4, 2016

money changer murah di kuala lumpur

aritu masa g krabi memang dah sevey money changer yang murah, ada kata kat midvalley tapi bukan midvalley paling murah sebenarnya...ampang park lagi murah..tapi dah klw korang area mv tu ok je nak tuka sana..kita ni memang duduk xjauh ngan ampang park..berbaloi la..

ari isnin aritu cuti hari wilayah pegi la tukar duit sebab hari gaji kan..alang2 cuti gunakan masa sebaik mungkin settle kan seme urusan.kat ampang park ni ada 4 money changer klw tak salah...aritu masa g krabi kita tukar dekat antaraduit agency sdn bhd, sebab situ paling murah antara money changer yang ada kt dalam ampang park tu..

tapi kali ni ktorg tukar dekat daily perfect rate sdn bhd, situ lagi murah tp xde la banyak beza pon dengan antaraduit tu beza 0.1 je hehe...tp kena la tukar dekat paling murah kan,aritu masa ktorg g krabi perfect rate ni xbuka..paling murah antaraduit.skang ni perfect rate paling juara lah dalam ampang park tu


lagi 2 money changer yang ada kt ampang park ( 4 semuanya)klw tak salah

1. Oriental house sdn bhd
2. Ns cashpoint sdn bhd 

insyallah next trip bulan depan, kemana destinasi tu biarlah rahsia dulu..takut nanti tak jadi pergi kang kecoh je nak pung pang pung pang kan...klw tak de aral 3 march flight ke sana.moga tak de aral nanti.



 ni contact no dia


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 ribu orang memberikan idea bernas:

MRS. K ^ibuhadifhessa^ said... [Reply to comment]

tgk kat chart tu aud 3.04. kat pavilion lagi murah wei.. last week 2.98 camtu.. huhu

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

tq for the info!

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

wah seronoknya nak jalan2 yee

nurin khairi said... [Reply to comment]

memang kat ampang park yg paling murah utk tukar duit..kita penah tukar duit euro, sterling, yen, usd..alhamdulillah kat situ plg best. tapi ampang park dah nak tutup, so tak tau la pasni katne money changer semua tu akan pergi.

unifi nazrul said... [Reply to comment]

cedis mata wang mana nak tukar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...