MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, February 2, 2016

Picnic & photoshoot @ sungai congkak

Sabtu lepas ajakla diah bawa bebudak mandi sungai,lama juga rasanya xbawa diorg mandi sungai,kita ngan air kan berpisah tiada hahah...mmg dari maknye membawa ke anak aktiviti air mmg kegemaran kami,xkisahla laut ke sungai ke kolam renang ke seme suka

Malas nak masak,kita suruh diah blikan nasi lemak sedap tapau bawa g berkelah.pagi2 buta dh sampai orang pon xde lagi...parking kete patut kena bayar pon xde orang collect,siap duduk kat pondok berbayar pok xde org dtg collect hehe..agaknye diorg malas collect sebab org xramai kot

Sambil bebudak mandi kita menjalankan projek photshoot ngan diah,amek gambar shawl dia,amek pon cepat2 je tau la bawa budak2 mmg xaman skit la hahah..tangkap muat je gamba..sebab nk amek outdoor kan br lawa skit gmbr

Bepeluh2 gakla nak photoshoot,tu pon mana shawl panjang pakai selempang gitu je xde nak pin2 sebab ada lebih 20 shawl nak pakai hahah sarung gitu je 

Sambil amek gmbr shawl,amek la juga gambar diah utk join contest hahah..kena paksa join xboleh blah...kita suh dia join tu sebab san remo contest tu nak 200 orang winner,so mcm chance nak menang tu besar la klw banyak pemenang kan..sesambil tu amek
Juga gambar utk contest julies & yeos hahaha efisen kan?skali harung semua..mmg selalu mcm ni klw nk photoshoot mmg kena kumpul la prop2 utk contest bergambar baru xbuang masa









.


3 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

good luck gmbr cantik..

nurin khairi said... [Reply to comment]

masuk jgn x masuk contest san remo tu.. dulu san remo ada buat contest hadiah yg sama, saya antar 1 (atau 2, tak ingat) entry je and dapat hadiah tu. selamat jadi periuk pasta kat rumah.

kalau sempat, sila lah join giveaway kat blog saya utk berpeluang menang penginapan 3H2M resort..hihihi

nurfardzianafadil said... [Reply to comment]

CANTIK LA PENGGAYAAN TUDUNG NANA....
BILA2 FREE BOLEH BUAT TOTURIOL ..TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...