MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, February 3, 2016

rombongan cikna ke tasik metropolitan

dah lama tak bawa budak2 datang sini, darwish lagi kesian tak pernah sampai pon..mia dulu ada gak 2 kali amek gambar kt sini..wekena ritu ada janji ngan kawan nak tukar ice watch tuka kaler suke sama suke..so janji jumpe kt taman tasik ni la..alang2 tu bawa la bebudak skali , ajak adik, kakak & anak buah skali cam sadin kete! hahaha...seb baik seme kurus2 kecuali drebar la gomok hahaha....

ktorg sampai kul 4 tapi parking dah penuh! pergh gile la..kul bape diorg seme datang?ktorg datang tu mmg dapat la parking kt dalam...tapi nak keluar dari parking tu tersekat! 35 minit dalam tu..sebab ada orang2 yang selfish parking suka2 ati..dah ganggu lalulintas...

adalah dalam 3 jam lepak sini..bebudak siap bawa roller blade..pastu bli layang2 sewa motor kecik tu, seronok la diorang...si adik plak lasak kemain siap kena gigit semut api satu badan sebab ntah mana saran semut dia pegi landing..mcm2 hal btol darwish amnan..seme xlarat nak handle dia...berpeluh mengejar!

sambil2 lepak tu..kita amek gambar la skit..cam bese la amek gambar contest sekali alang2 hahaha..bukan senang nak datang kan..kena plak port cantik.kita ni dslr lama dah terbiar ni baru sebulan kebelakangan ni je rajin nak guna balik...

diana, mia, sofea & bartisya
kiri tu anak kakak no 2 kanan duorang tu anak kakak no 4

adik klw dh dapat main bubble xfokus dah orang nak suh tgk kamera ke suh senyum ke mmg kelaut
nengok dia layand diri dia sendiri je..jenuh suh tgk kamera xnak tgk



suke gambar ni letak kamera celah2 rumput so nampak efek rumput blur tu ijau kt depan
diana nak masuk contest yeos
adik pon sama nk juga masuk yeos
dnars ada contest juga..hah seb baik kita memang pengguna dnars xyah la bli produk semata nak amek gambar ahaha...seb baik baru bli stok
kakak
.
tak bli pon giant bubble tu..budak jual tu yang main kita tumpang amek gamba je hehe

roller blade race



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...