MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, February 17, 2016

singgah ikea semata2 nak beli....

semalam satu hari tak de kat opis kena attend kursus kat akademi binaan malaysia sebab nak dapatkan kad hijau, selama ni masuk site secara haram...hahahah..dah merata site pegi, johor, seremban, terengganu, subang. tapi xde kad hijau...kad hijau tu mcm paspport la..utk kita masuk mana2 site.lemau btol klw kena attend kusus ni...klw dapat instructor yang best ok lah..seb baik la instructor kita tu not bad juga ada buat2 lawak...asik bahan bangladesh 3 orang dalam kelas hahaha...kohaja.ye la bangla2 tu klw keja dalam bidang construction mmg wajib amek kusus ni utk dapat kan kad hijau

balik kusus, singgah la ikea..sebab xjauh kan dalam 1km je ngan tempat kusus tu, tujuan pegi ikea bukan nak bli barang hiasan umah tapi nak bli karipap dia..hahah...kita mmg camni klw g ikea kureng berminat nk bli hiasan2 ni sebab jiwa tak ke arah itu...klw korang tanya g ikea sebab apa?sebab nak makan je...ahahhaa...klw tak makan meatball kita bli karipap tu je keje klw g ikea.

kita ni jenis pompuan yang tak suke kuih karipap....xtau pesal..klw ada jamuan2 tgk karipap yang dihidangkan mmg kita xamek kuih karipap tu..tapi klw karipap ikea tu..ko kasi la kita 1 dozen mmg kita bole makan seme hehe...kita suke karipap dia sebab inti banyak, siap ada telor rebus dalam tu, kulit dia pon tak tebal.


 walaupon masa singgah ikea ni jam dah kul 4.15 hari bekerja plak tu..tapi beratur kemain panjang..
pelik aku diorg ni xkeje ke?
 ohoi..lama ngidam ni aritu g ikea nk bli kipap ni tp panjang dia masyallah..tros kensel
klw g time weken mmg kena kuatkan semangat skit la klw nk bli karipap ni q panjangggggggggggggg


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

lama tak makan karipap ikea ni....

Lea Ismail said... [Reply to comment]

lama tak pekena karipap ni

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

nana gi ikea cheras ek?
best tak? hehehe
teringin nak merasa ke sana plak

Dini said... [Reply to comment]

saya dh ada kad hijau :)
sis,no ic tu xtutup...
bhye :)

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Ikea pun rasanya pnh g skli je...so karipap ikea mmg xpnh rasa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...