MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, March 7, 2016

menang canon printer worth RM1,364

semalam masa kt medan, masuk je restoran tros sedut wifi free hehehe...bile oliday mmg gitu malas bli simkad negara diorang sedut wifi free je la..so tiap kali dpt wifi maka berbolon2 la wasap masuk notification seme

paling utama akan baca msg dari grup wasap mana tau selama g oliday tu ada termenang mana2 contest...mujor la kawan2 baik hati inform dalam group...klw tak lambat skit la tau nye..dah la tak beli paper the star.

aritu join contest ni masa sambil2 cari tender dalam paper dekat office, mmg tu antara job scope skang ni...kena cari tender dalam paper utusan, berita harian & the star..sambil2 selak tu terjumpa plak contest ni, senang gile dia just minta email gambar, poem, video yang berkaitan dengan love la sebab contest valentine's day

mmg tak bajet menang pon...sebab tau klw contest dalam paper gini mesti ramai yang baca mesti banyak pesaing, klw bajet2 menang pon stakat target conso je..(biasa mmg gitu target conso hahaha) tp rezeki memihak nampaknya..juri suka pada gambar dalam air kita tu

so dapat la 1st prize yang mana hadiah dia canon pixma MG7770 (gold) worth RM841 1x set of XL inks for MG7770 worth RM480, 1x pack of 4R photo paper (30pcs) & 1x pack of A4 photo paper (20pcs) worth RM43 total worth RM1,364 fuhhh bole tahan harganya ni





sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...