MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, March 15, 2016

menang handphone ke-3 dari seven eleven

alhamdulillah..masih ada rezeki dengan seven eleven, ni contest gila2 yang terkahir tema new year 2016 , ni handphone ke-3 menang dari seven eleven...gambar2 tak de snap pon seme korek gambar2 lama yang ada dalam simpanan..kebetulan ada yang kena ngan tema kebetulan ada banyak gambar gila2..hehehe..tak sesia kan minat suke bergambar bole datangkan rezeki pada kita.

honor ni not bad juga tau..adik ada pakai honor 6 gambar dia lawa..selfie pon tak pecah gambar dia..walaupon tak berapa femes brand dia, tapi kategori bagus juga phone ni...kita kalau kamera cantik je dah ok sangat2 dah function lain tak heran mana..kamera paling penting hahaha...

handphone pertama menang dari seven eleven tema gila2 hari raya
honor 6
handphone kedua menang gila2 bff honor 4c
 handphone ke-3 tak tau lagi menang model yang mana..kan bez kalau dapat honor 7 plak hehehe...
kena tunggu dia email kan surat nanti baru dia bagitau menang yang mana satu


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 ribu orang memberikan idea bernas:

AkuSeorangTraveler said... [Reply to comment]

perghh untunglaaaa.. tahniah hihi

Norhayati Mohd Isa said... [Reply to comment]

Memang murah rezeki Nana..
Selalu menang contest kan..
Tahniah

mama tisya said... [Reply to comment]

tahniah 3x menang hp honor...honor 7 mmg best...mcm yg kita pernh menang dlu tp bkn yg kt contest 7e

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, aduhai...saya lama tak singgah blog akak ni, dah berbulan kot...dan2 bila BW balik ke sini, akak menang phone lah pulakk...ish3...murah rezeki betul..tahniah kak! Haha

mummy_ayu said... [Reply to comment]

congrats!! kalau nak jual inform la.. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...