MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, March 21, 2016

prize giving event @ the star

 lepas abes g kidzania next station ke menara the star kat seksyen 16, pj.ada prize giving event valentine's day contest.majlis simple je hanya untuk pemenang ada 9 orang pemenang semuanya.contest ni terbuka kepaa video, song, poem, picture apa sahaja berkaitan dengan love lah...kita submit 4 entry seme nye gambar, yang terpilih menang tu gambar ngan mia dalam air..

sebelum majlis start dia mmg ada paparkan kt screen entry2 pemenang..so bile time gambar ktorg keluar seme cakap waaaaa...hahahha..diorang tanya mcm mana amek gambar dalam air, pakai kamera apa?seme cam kagum2 adoi...kita ckp la bukan pakai kamera canggih pon kamera cikai2 je yg bole masuk air...orang the star cam impress la tgk gambar tu katanya sangat unik...

katanya ada 500 lebih penyertaan, dari seluruh malaysia yang diorang terima wahh tetiba kan rasa bangga kejap dari 500 kita antara 9 terbaik..lepas acara abes ada la makan2 sikit..kemain la si kakak lapar kot main kat kidzania dia bedal sandwich dekat 6 keping hhehehe...nak balik tu staff the star tlg angkat kan hadiah (berat weh) sampai kt lobby



 kita sorang je malay, ikutkan ada lg sorang yg mng no 3 tp dia wakilkan kwn dia.mmg mubihah satu malaysia seme pemenang eheheh

 ni la hadiahnye
1 PIXMA MG7770 (Gold), 1 set of XL inks for MG7770 & 1x GP-601 4R (30pcs) & 1x GP-601 A4 (20pcs). 
total worth RM1364
p/s : sape minat nak bli bole wasap saya 0197942480

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...