MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, March 25, 2016

tq safi

dapat lagi 2 keping tiket gsc, aritu menang shokubutsu pon dapat gsc, klw tgv mmg pantas je la kita g nengok sebab tgv paling dokek ngan umah..ni klw gsc konfem kena tunggu weken la baru bole nengok ni...

banyak wayang best2 yang tak sempat nak g tengok lagi..bizi la aih..weken je ada hal manjang...nak kena cari time juga g nengok wayang ni..rasa gatal2 montot dah lama tak dok dalam panggung hahah..last skali aritu nengok dilwale.

by the way time kasih safi sebab tak jemu2 pilih kita sebagai pemenang, walaupon adiah kecik2 gini tapi bermakna utk kita tau sebab dianye free hehe...

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

wah dh smp...tu la kalo tgv sure laju...lama tk tgk wyg tgv hehe..aritu pn menang mbo

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Best tau menang tiket wayang...ngee

Suriaamanda said... [Reply to comment]

wah tahniah..ni tiket boleh tengok citer apa2 je ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...