MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, April 18, 2016

babai kelantan...kami akan datang lagi

maka tamatlah percutian kat kampung mak kita...4 hari 3 malam...ari sabtu amek first flight..3 ari la kakak memonteng skolah...lepas subuh tu tros pakcik anta g airport...

sementara nak tunggu flight sampai darwish cam bese lah...dia buat perangai2 yg bole bagi kita hilang sabar....adoi sikit xnak dok diam tau...klw nk travel ngan budak2 cam gini mmg kena banyak2 sabar..kena kuat mental & fizikal..kat dalam flight lagi la dia tak duduk diam...ada je menda dia nk usik...xmau duduk pakai seat belt nak berdiri je...kejap2 menjerit kusss semangat..sejam dalam flight kan rasa mcm 10 jam hahaha...

tp bole nampak la dari muka darwish dia tersangat2 seronok dapat pegi jalan2 mcm ni..sian adik..dulu kakak merata pegi sabah sarawak semua...adik ni baru mula nk berjalan2..xpe la adik, kakak..ada rezeki kita nanti ibu bawa lagi korang jalan2..insyallah...tgk balik gmbr diorg ni kan..sebak tetiba...emmm...


 adik & tokwan
tokwan kemain ngan beg baru dia bli kt mundok hehehe
nampak tak muke cheeky dia tu eiii geram






Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

0 ribu orang memberikan idea bernas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...