MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, April 20, 2016

celebrate kecik2

 jadi la kan...dari xde..lagipon kakak pon xde nak request apa2 kek frozen ke apa...dia rilek je...ari jadi dia pon dia xingat bile hahaha...

aritu balik keje singgah pistachio mmg jadi member pon situ..kebetulan kad expired sehari sebelum bday kakak...so renew la sekali...RM20 utk 2 tahun, pastu nanti bole dapat diskaun 20% utk seme jenis kek & ada member day yg mana seme kek dapat 1/2 price.

kita saje amek kek choc moist...sebab cam dah lama tingin nak makan...orang lain nye beday aku yg over hahaha..xpe..kakak bukan kisah nak kek apa..janji ada kek utk dia kan...kek pistachio ni mmg sedap..lagi2 klw choc moist sebiji rasa mcm kek yg kita selalu buat..beli kecik je pon sebab kt umah mak pon xramai orang kan..jadi la kakak buat syarat ye dak...



 sangat sedap & sgt moist



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

aunty nad pun celebrate bday kecik2 je smlm hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...