MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, April 26, 2016

dinner @ shangrilla hotel Sponsored by kaodim

kita tak menang...tapi opismate yg menang...kita hanya menyumbang utk kemenangan dia je heehe..aritu ada contest kg ig kaodim..kena hunting teksi kaodim..kita mmg dapat 7 set complete semuanya...tapi xde rezki menang...azie join juga tp dia jumpa 1 je..kita ada sumbang 2 gambar kt dia, 2 lagi dari kakak kita kasi gambar teksi...kira ada la share kita sini kan...klw tak tak menang la dia hahahaha..

so dh menang dia ajak la kita dinner sesama kt hotel..dia nak g sendiri?kang mana arah dia sesat hahaha...so kita jadi la supir dia..teman makan kt otel 5 star.alhamdulillah...rezeki orang ajak dinner kan hehehe....

kitaorang plan ngan dikmas pon menang adiah ke-2, plan nk dinner ari yg sama..saje la bole comolot lama xjumpe hahha...makanan dia sedap2 semua...fresh seafood tu yang menggoda..even aku ni elegik ketam tapi nengok ketam bapok beso2 jadi tergoda & termakan..mujor tak tergatal dan terbengkak mulut hahaha..maybe sebab dia btol2 fresh makan mulut saya tak menjadi cam bibir negro..klw tak konfem bengkak punya mulut klw makan ketam



 bersama pemenang bertuah itu
 tamak haloba lobster amek 2
 sushi sedap tp kicap terlampau masin...
 mabeles belaka jahanam diet aku


 fuhh berpeluh kopek lobster
















 kek dia seme out..
cheese cake je sedap
rvc- keras
carrot cake - keras
choc brownies xsempat makan..sebab turun solat pastu naik dah kena sapu pinggan ngan waiter...

 dikmas yg comei
 mekaseh azimah jainun bawa akk makan kt otel
nengok kemain tembam pipi air telan berpinggan2 hahahaa

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

0 ribu orang memberikan idea bernas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...