MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, April 25, 2016

goodies bag from san remo

 jumaat lepas pegi collect hadiah giveway dari san remo..aritu menang contest kat fb dia suh teka sape new ambassador san remo..kita join 4 nama seme2 menang..alhamdulillah...bole la bagi2 sorang skit kat adik beradik kan...

guna fb kita, fb mak, kakak & adik ipar..diorg ponx tau kita masukkan nama diorang..tau2 menang je hahaha...pasword fb diorg seme ada kt kita..so klw ada je contest2 yang hadiah dia banyak camni kita mmg joinkan nama diorang sekali....cam contest ni ada 50 orang winner..tu pasal kita join nama2 diorang kot bertuah menang kan..memang bertuah seme nama menang heheh..siap sorang opismate pon menang juga kita suh dia join

kita nye sendiri ada 4 lagi 10 tu kawan2 kirim..dah alang2 kita g amek kan..tolong la amek utk kawan sekali..bukan susah pon
 tengok penuh seat belakang ngan goodies bag bole tahan berat 1 beg tu tau
 ni la isi2 dalam goodies bag nilai dia RM32 siap g sevey kt giant harga hahaha..sebab ada org nak beli..tu kita kena cari berapa harga
tq san remo!


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

mmg meriah la goodiesbag tu...mcm2 ada

nanonano said... [Reply to comment]

mmg luck betul la nana ni
sat nk pm kasi password fb kite sat naaa..
kehkehh

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

rezeki nana ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...