MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, April 11, 2016

jumpa kawan blogger @ terengganu

hai la...lama dah kenal ngan naa...ada skali dulu nyaris2 nak jumpe tapi tak sempat...ni turun ganu haruslah kita roger dia..seb baik naa free bole la kita berjimba2 di tepi kolam renang hahaha....
ari sabtu tu naa datang bawa anak2 dia mandi skali ngan damia & darwish...cam bese la..wlpon br fes time jumpe..tapi feling mcm 20 tahun kenal hahaha....

lama juga ktorg borak2...abes magrib je baru naa ajak dinner sama2 kt area hotel tu, seb baik ada naa..klw tak malam tu mmg mengagau la ktorg nak dinner..cari kedai area berdekatan.tq naa& shukri blanja ktorg anak beranak dinner..insyallah kita jumpe lagi nanti





 jari gomok sape tu amek kopok?hehee



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

seronok dapat jumpe kengkawan kan

lia ummiirfan said... [Reply to comment]

bestnyaaa... seronok betul anak-anak mandi kolam..

Norhayati Mohd Isa said... [Reply to comment]

Selalu menyapa di alam maya ye nana..
Bila jumpa lagi best ye..
Anak2 lah paling happy sebab mandi kolam..

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

Rindu nak jumpa nana lg...
;,(
Teringat masa jumpa dkt KLCC dlu..

qaseh dalia said... [Reply to comment]

kite pun org terengganu jugak hihih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...