MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, April 12, 2016

menang apple ipad mini 4

allahuakbar...terkesima terkejut tak percaya....contest teksi total ni mmg ramai hebat2 ramai geng2 comper join seme entry gempak2 ada yang terbang atas teksi la naik atas teksi la semata nak dapatkan gambar terbaik...hebat semuanya!

ni 2mgu  kebetulan jumpe teksi ni, masa balik dari terengganu aritu...tengah tunggu cab la kt skypark subang tu..lepas tu banyak plak teksi total ni ada 4 biji beratur..kita apa lagi snap la pic sebab bukan senang nak jumpe teksi ni...dengan buat muka tak malunya masuk dalam teksi suh abg teksi snap kan hahaha..utk contest kan apa pon aku sanggup muka memang tebal la time tu tak peduli hahaha...

ni kali kedua jumpe teksi total ni..kali pertama aritu masa g kidzania, ni baru jumpe kali kedua..memang susah nk jumpe teksi ada 100 biji je dalam kl..so sape terjumpe memang bertuah la..sape nak join senang je amek je gamba teksi ni lepas tu upload kat fb total ada 8 grand prize adiah gempak2 weh!! good luck kepada yg masih mencuba

 hadiah nye ipad mini 4 rm1600
gambar bertuah maceh anak2 ibu korang memang bawa tuah!

ni ipad kedua menang dari contest, pertama dulu masa menang contest safi, alhamdulillah syukur..

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 ribu orang memberikan idea bernas:

mummy_ayu said... [Reply to comment]

congrats Nana!! murah rezeki tul...

eima said... [Reply to comment]

wahhh tahniah ... besar tu hadiahnye tu rm3K + tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...