MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, April 28, 2016

menang shopping voucher worth RM500 tq setiacity mall!!

alamak..serius tak ingat pon pasla contest ni..join & forget gitu..skali dapat dm dari setiacity mall kata kita finalis...tekejut makcik..anta pic pon 2 keping je..sebab masa tu tengah bz sambil2 je join tu..anta gambar yg rasa mcm style sangat kekekek.....

tapinye..ada sikit neves...hehe...sebabnya ada 15 orang finalis di pilih setiap sorang akan dapat RM500 shopping voucher, kena beli baju baru dengan voucher tu then next week akan ada photshoot new look kita dengan baju yang kita pilih, kendian gambar tu plak akan di upload kt media sosial diorang utk minta korang vote....

dari situ ada plak hadiah nye lagi...hadiah utama shooping spree RM2000, adiah ke 2 & 3 fitness first one year membership lepas tu 12x consolation prizes shopping voucher RM200 + afternoon tea.kita xnak aim GP dapat conso pon dah bes...hahah shopping lagi!


 ada anta 2 gmbr rasanya diorg pilih gambar ni
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 ribu orang memberikan idea bernas:

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

congrats nana!! gmbr tu byk ong!! dh byk kali menang tu hehehhe

mama tisya said... [Reply to comment]

tahniah..gmbr tu mmg byk ong...slamat shopping

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...