MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, April 20, 2016

rombongan ke warung pak parman

lama haih xmakan sini....bebudak opis skang seme dah pandai dah makan sini..hahaha dedulu kita la yang introduce diorang kedai ni..skang diorang sendiri dah pandai datang ngan family memasing kat sini...

last week kebetulan geng2 opis yang kat site seme berkampung kt opis ada meeting..gini la bukan senang nak jumpe seme kan...ada masa diorang dtg opis mmg ktorg akan g lunch sama2 sebab lama xjumpe...diorang la yang mengajak makan pece lele ni..kita on je..naik satu kete himpit2 seb baik seme kecik2 hahaha...& seb baik la xjauh mana kedai ni ngan opis...

fuh...terubat kerinduan!
kita oder pece lele
ada yg oder ikan susu xkisah la ikan apa pon yg pasti mmg sodap!

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 ribu orang memberikan idea bernas:

Inani Hazwani said... [Reply to comment]

Sedapnya !

lieyalatif said... [Reply to comment]

fuh....mkn atas daun pisang yg rare tu.....sedapnye lahai...wangi daun pisang ...ngan lauk2 sedap plak tu...mmg beselera abis laa org kate....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...