MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, April 18, 2016

sepetang di pantai cahaya bulan

walaupon kecik2 selalu balik kampung tapi percaya tak kita tak pernah jejak pantai cahay bulan ni...pernah pegi pantai seri tujuh je..ye la masa kecik masa balik kampung mana ada berjalan2...balik kampung naik bas pastu duduk je la kat kampung tak de g mana2...

kali ni misi balik kampung memang nak berjalan..nak bawa mak jalan2...tapi tak sempat kita nak cakap kat pakcik nak g jalan2 dia yang offer..jom g pcb dia cakap...wahh apa lagi orang dah ajak kan...kite mengekor je la..konvoi 2 kete la aritu, pakcik & makcik nak follow skali lepak kt tepi pantai....xjauh pon dari umah dalan 25 minit gitu je..sampai2 parking mmg penuh...seb baik time kita sampai ada org nak keluar...kat tepi jalan banyak la org jual celup2 tepung semua..meriah weh..tp sebab kenyang lg so xde la singgah makan ke apa

tak lama pon ktorg lepak..sebab sampai pon dah kul 6, lepak dalam sejam je..kul 7 balik...malam tu dinner kita tapau je kt pasir pekan restoran mee pak san, kazen kata ni klw pakcik dok kl balik mmg dia suke sgt makan sini so kita pon nak try juga la..tp bagi kita biasa2 je...mehun sup dia.



 sonok sangat kan bebudak tu mak budak pon sonok hehehehee
 kakak main ngan qaseh (anak kazen) seb baik la ada geng dia main kt kampung

 tengok si darwish dia mmg suke sangat main laut2 ni sikit tak takut...



 tu kazen kita





Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

rindu kelate gok!

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

SERONOK DARWISH MAIN PASIR PANTAI YEE

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

ichhh....teringin sangat ni nak balik sana...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...