MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, April 13, 2016

sesi mengollect hadiah periuk

 minggu lepas g amek hadiah periuk menang contest san remo, ada 7 nama yang menang lepas tu tolong amekkan untuk jue & kawan skolah skali..total ada 9 biji periuk kena collect.naseb baik office dia tu mmg parking depan receptionist je..kena naik lif bagai haha...haru makcik...

bole tahan jauh opis dia ni..sesat juga la sikit even dah guna waze.yang tak tahan tu masa collect tu ari keje, tapi kita cuti sebab ada nak balik kelantan..so memang keluar pagi2 buta mcm anta mia g skolah..sebabnya satu takut sesat jalan..kedua takut tertinggal flight...kul 6.45 dah gerak hahah...punya la mak kita cuak suh gerak amek adiah awl2 risau lambat pegi airport katanya..

sampai bangi opis dia pon xbuka lagi..lepak la minum kedai mamak dulu sampai 8.30, sampai je kt recep dia trus tanya nama amek berapa biji?hahaha..mcm tau2 je kita nak amek lebih dr 1, rasanya winner2 yang lain pon ramai la tu collect lebih dari 1 tu dia tanya kot..

seb baik la muat kete 9 biji tu..xde la besar mana periuk nye pon...satu bagi kakak, 2 bagi adik, satu bagi mak so balance, kasi jual...dah terjual 1 dah pon..sape minat nak bli kita buka RM150 harga asal RM200 klw serius nak bole wasap kita nego 0197942480








Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1 ribu orang memberikan idea bernas:

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

Makin murah rezeki nana..
Seronok ina tgk..
Menang saja.. ;D
Alhamdulillah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...