MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, April 5, 2016

sutra beach resort day 1

dari airport ke hotel amek masa dalam 30 minit gitu..sampai je hotel...tros check in, nak g kat bilik lalu plak tepi swimming pool..adoi bebudak apa lagi seme tak keruan nak mandi kolam dah..adoi ye lah..ye la..masuk bilik tros tuka baju bawa g pantai main2 pasir lepas tu bawa mandi pool...

pool dia cantik! infinity pool lagi..besar plak tu..memang puas la klw nak swimming..paling dalam paras leher kita je..tp kita idok la swimming pon jaga bebudak je..bilik hotel pon ok cuma tv still tv kotak lagi..pattern lama..lepas tu bilik ktorg ada problem ekon..ekon tak sejuk..sudahnye dari jumaat sampai ahad tak tutup2 ekon takut klw tutup dia lambat sejuk.

malam tu kita tapau dinner kt luar hotel..kena jalan kaki dalam 200 meter gitu..gulpp gelap jalan hahah doa2 je xde antu...xbanyak kedai kt area hotel...ada kdai aritu pon 2 kedai xbuka satu kedai kena lintas jalan besar tu je yg ada..tapau la nasi ayam goreng kunyit utk dinner malam tu...

biru kan langit dia...muka kita tu abaikan jerawat kt dahi argh benci
 laut dia ombak kuat..so xberani bawa budak2 dekat kasi dia main pasir je jauh2







Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ribu orang memberikan idea bernas:

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

bestnya....seronok je derang

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

suka nengok muka darwish tu hee

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

seronok darwish mandi kolam ye..muka puas tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...