MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, April 19, 2016

update pasal hadiah

 ni antara hadiah2 yang di pos & g collect sendiri..klw ikut ada lagi hadiah yg tak amek..tunggu penganjur bagi date utk collect je...yang lemah bab hadiah ni kan..klw kena amek time ari keje..mmg pandai2 la cari masa curi masa g amek adiah...biasa klw menang cam gajet2 tu mmg kena amek sendiri..klw stakat voucher,ticket wayang diorang posla

 ni menang dari ig prebiutv2 dapat voucher deli2go RM50 (bole beli kt kiosk deli2go kat shell)
 aeon voucher RM200 yang ni best gile contest like & share je kt fb
dia buat lucky draw..jarang2 nama kita menang lucky draw
 yang ni contest kt wechat MFO spin & win
dapat bantal sebijik redeem kt ampang sana
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

0 ribu orang memberikan idea bernas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...