MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, May 24, 2016

borong buttercup murah!

minggu lepas masa ari jumaat tgh bizi kt opis buat tender tetiba dapat msg dari apps smart shopper..skali buka ada promo buttercup kat eonbig..offer 2 hari je jumaat & sabtu...bagus btol apss smart shopper mmg dia akan selalu update kita klw ada barang2 yg promo..kita install apps tu sebab nak tau promo susu & pampers darwish je...

ingat nak g bli jumaat lepas balik keje..tapi jumaat plak kul 11 malam baru abes keje..so ari sabtu dah siap buat kuih & sambal hitam baru la g beli...amek sekarton tros..malas nak kutip satu2 sebab asalnya nak beli 50 biji...pastu bile tanya staff aeonbig klw sekarton ada bape?60 dia cakap...ahh senang amek sekarton teros...xrugi pon bli banyak2 expired date lambat lg..klw tak abes pon bole je guna utk buat kek..kita mmg selalu sgt guna butter ni...(tp rasa tak sempat kot nak buat kek bagai...ni mest abes buat kuih raya je ni)

masa amek sekotak tu seme pakat nengok je..siap ada makcik tu tanya nak buat apa banyak2 tu hehhe..kita cakap la meniaga kuih raya...

tq smart shopper! klw tak..mana nak tau ada butter murah





Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

Norhayati Mohd Isa said... [Reply to comment]

Murah tu nana..
Memang stok buat biskut raya lah tu kan :)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

murah ni

eima said... [Reply to comment]

murah ..nak beli juga kot2 nk buat ke hape ke weekend nk raya tu

Mommy Cici said... [Reply to comment]

wah murahnyaa. hopefully ada lagi T_T sebab so far tengok kat Hero paling murah RM 3.80. fuhhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...