MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, May 10, 2016

celebrate mother's day @ shangrila putrajaya

kita pesen tak celebrate la mothers day...tp ni kita diraikan oleh shangrilla..orang dah taja lunch kan..rezeki jangan ditolak hehehe...merasa lagi tahun ni lunch kt 5 start hotel sempena mothers day..

aritu kita ada merasa dinner kat shangrilla kl teman kawan menang kan, kali ni lunch shangrila putrajaya..klw nak compare variety tu beza la skit tp apa pon makanan terbaik..esp lamb chop my fevret!! lobster pon ada tapi xteringin nk makan pon..kita bedal apa kita suke je..nasi?xamek langsung diet konon kahhh....


kemain merah plak liptik kita cam warna watermelon itu
hekhek skali skala je melaram gini kita xsuke makeup!
hatiku digigit hahaha
 
 kemain kan makeup bagai haha..ye la org nak meraikan kita..kena la bersiap skit
makeup by kakak tudung di style kan oleh adik sonok aku tadah muke org siapkan hahaa
 my fav
 kita xamek gmbr makanan2 malu hahaha sebab line xclear


 selfie seketol dlm toilet
ampunkan eye bag tu, malam sebelum dinner xleh tido ganjarannya dapat la eyebag yg comei tu
bole plak aritu ada budak pakai baju sama..hahaha adoi malu nye nak lari tak bole buat tak reti je la
 sebelum balik kasi pose sektol utk post kt fb check in kt shangrilla sebab ada contest aritu sape checkin shangrila kt fb or insta ada peluang menang complimentary stay
 dan pos seketol lagi utk contest ootd ioi city mall hehehe
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

sronok rezeki mkn otel lg...cantik tembikai love tu

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

cantekkkk sgttt!

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

cantik apa nana make up

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...