MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, May 17, 2016

cepat betul sampai hadiahnya

 menang ari isnin, adiah sampai ari khamis, sangat efisen!, tapi memula tu cam ada sikit isu la..dia kata hadiah kasut bernilai RM100..lepas tu organizer pm suruh pilih size kasut warna purple tu dia ckp harga RM59.90 kita pon tanya diorang..sepasang je ke?kata hadiah kasut nilai RM100..

maybe dia tak aware ke apa..xlama pastu dia reply nak bg lagi sepasang sport shoes nilai RM69.90..ha...baru betul kan?lebih plak nilai dia RM100 hehehe...suara hak anda! jangan biar diorang perkotak katikkan kita..hak kita tu..

 molek sgt la dpt sport shoes, caya tak?kita xde sport shoes..dah lama nak cari tapi tak beli2
ada la maksud tersirat ni..nak suh aku eksais la tu hahaha

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

0 ribu orang memberikan idea bernas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...