MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, May 31, 2016

holiday @ teluk batik

bestnye kakak..sonok dia ye holiday sampai teluk batik..ibu pon tak penah sampai lagi dia dah sampai dulu dah...last week kakak ikut towan dia ngan makcik dia ngan kazen2 g bercuti umah kazen dia kat perak..xpela kasi chance dia oliday ngan kazen maze seme hehe...klw harap ibu nak bawa jalan entah bile la..kemain bz skarang ni..buat rendang la sambal hitam la biskut la..nak kemana2 kena hold dlu sebab banyak oder masuk..saba yea kakak insyallah abes raya nanti ibu cari masa kita g oliday sesama....bagi ibu cari duit dulu nanti ada rezeki kita g oliday

ni dapat gambar2 dari kakak dia yang wasap..amboi sonok nampak kakak tu..lupa daratan nampak langsung tak ingat kat ibu dah..heheh...tingin plak nak pegi..insyallah..one day..one day!










Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 ribu orang memberikan idea bernas:

Izni Hafiz Abdul Rashid said... [Reply to comment]

Lama sudah tak pegi Teluk Batik... Masa kerja kat Sitiawan dulu... harem pegi mandi laut kat Teluk Batik tu...

lia ummiirfan said... [Reply to comment]

wah seronoknya dia.. ☺️☺️ lama tak ke teluk batik..

Tips berpuasa untuk keluarga

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...