MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, May 16, 2016

keje ari minggu

 memandangkan minggu lepas xde kemana2 tak de apa2 aktiviti..makanya keje kita di dapur la..apa lagi...kebetulan plak ada orang oder sambal hitam, biskut sarang semut & rendang paru..so dari duduk saje2..baik kita buat sesuatu yg bole mentadangkan paedah hehehe...

sambal hitam 2 bekas je mmg tak buat banyak sebabnya sambal ni kita buat stok untuk makan sendiri..skali ada kawan nak oder..so kita just tambah sikit je dari sambal yg sedia ada frozen dalam peti ais tu
 ni nak promote sikit, memandangkan susah nak dapat belimbing buluh apatah lagi yg dah siap di rebus..kita nak promote kat korang sape2 minat nak beli belimbing buluh yg dh siap di rebus bole roger kita...kawan kita jual sekilo RM25 belimbing ni bole tahan bertahun tau simpan dlm peti ais
 rendang paru..ada customer oder 2kg, lepas tu ada balance lag 4 bekas.sape nak?cepat roger kita
 biskut sarang semut 5 bekas, ada orang oder


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1 ribu orang memberikan idea bernas:

MRS. K ^ibuhadifhessa^ said... [Reply to comment]

sedapnya rendang.. tapi kite kureng skit paru.. tuka pedal boleh? ngeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...