MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, May 5, 2016

majlis konvo @ datc uitm shah alam

 seb baik adik kan...xkisah la kena amek emegency leave sebab nak g konvo dia..hehehw klw ikutkan bukan kita yg kena bawa ma & abah g uitm shah alam ni..ada plan lain sebenarnya..tetiba last mnt plan berubah..kita plak mmg xde apply cuti sebab awalnye mmg kita tak pegi...tapi last mnt plak xde org bawa ma & abah..sape lg orang harapan kan..hahaha..so ari selasa tu mmg emegency leave la...nak apply isnin pon xguna sebab cuti kena apply 7 ari before

pagi buta dah gerak, 6.30 dh keluar umah..adik sorang pompuan tu amek cuti, adik lelaki monteng, mia pon monteng semata nk g tgk cik din dia konvo hehe...seb baik la konvo xmcm zaman kakak kita dulu2..dlu masa g konvo kakak form1 parking bapak jauh..kena naik bas plak tu...pastu kemain lama nak tunggu abes...

kali ni parking btol2 kt bawah dewan...cuma yg sengsaranya..dewan tingkat atas..lif ada 1, mmg tak de la kita tunggu lif...kena la naik tangga 4 tingkat! tinggi ok..aku yg muda pon tercungap2 naik atas..sian nengok pakcik makcik yg rata2 nya seme dah tua2..tak larat naik tangga...ada sorang pakcik tu xmasuk dewan sebab xsanggup panjat tangga tinggi...sumpah weh kesian tgk makcik pakcik kena naik tangga tinggi nak g dewan..abah kita pon tercungap2 mujor tak tumbang dia..mak kita dok risau abah xlarat naik tangga yela..dia bukan bape sehat sgt..tp semangat nk tgk anak konvo tu melebihi segalanya kan...sampai umah melepet tros dia

sonok tgk orang konvo...lepas tu bg la pendedahan skit kt mia & adik last tu suh diorg blaja pandai2..klw nak jadi mcm cikdin

 boipren kasi munge..eh! hahaha
ni la boipren kita ensem kan hahaha

 mereput bawah dewan tunggu abes mujor xlama..majlis start kul 9 abes 12.30
 adik sgt behave aritu..tkejut juga hahah..maybe sebab ada acu & cukmi dia jaga so ibu releks skit hahaha
 harap ibu panjang umur dpt tgk adik konvo nnt!


 ma & abah
 ni la rombongan konvo 7 umat dlm satu kete haha..except org yg diraikan..dia g naik moto
 sibling..ada putih ada itam hahaha


2 ribu orang memberikan idea bernas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...