MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, May 25, 2016

manjakaki foot reflexology & spa

 masa bli butter kat aeonbig tu terlalu la depan manjakaki ni..saje usha pamplet dia..skali tgk full body massage murah je..RM53 alamak teros tergoda..hahah padahal xde plan nak massage bagai...lepas dah bli2 butter ltk dalam kete pastu masuk balik g massage...

pergh..bezzzzzzzzzzzz gile wa cakap lu...akak urut tu mmg bez kak zana nama dia..masa dia urut tanpa minyak tu dia tekan kt belakang dah punyi prappp prapp pergh lega wei..dah la ari sabtu tu kita dok kat dapor buat sambal hitam pastu dok bersila 3 jam buat biskut plak lenguh badan..skali dapat urut nikmatnye tuhan je yg tau....pergh mmg bez..sangat rekemen kt korang..

last kita urut full body bln 9 tahun lepas masa g krabi..kita nye first impression kedai ni ingatkan mahal...skali dah tgk harga mmg mampu sangat2 la...ok so lepas ni nak manjakan diri mmg g sini je..best!







Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 ribu orang memberikan idea bernas:

Lynn Hamzah said... [Reply to comment]

wah...memang murah tu...

Mama Zharfan said... [Reply to comment]

waaa murahnya..yg scrub2 tu..my fav!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...