MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, May 11, 2016

menang voucher secret recipe RM50

 rezeki dengan safi lagi..sampai ada orang komen nana & safi berpisah tiada..hahaha....contest senang je ni selfie ngan jantan hahaha..kita ajak ler adik kt umah tu selpie xpepenah aku amek gamba ngan korang semata join contest ni je hahaha...

ajak adik ipar & kakak join skali..diorang pon menang..pendek kata sape je yg masuk mmg menang la.sebab adiah ada 150 keping voucher RM50 secret recipe..alhamdulillah..lepas la buat bli kek sebijik tambah la lagi RM30++ kek secret recipe seketol dah RM80++ skang kan...tunggu nanti bebila bole g redeem

mekaseh safi!


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

tu la adiah utk 150 pemenang sure smua menang kn...

Mommy Cici said... [Reply to comment]

tahniah :)

Adam said... [Reply to comment]

Bagus blog kamu. Saya dah baca. Minta sambungkan blog saya ke blog kamu:
biarlembuyangjadilembu.blogspot.com
Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...