MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, May 6, 2016

merendang paru lagi dan lagi

 ada gak yg tanya...tak buat rendang paru dah ke.....eh buat lah..ada je permintaan kita buat cuma tak banyak cam dulu la...klw dlu tiap mgu restock..kali ni bila org oder kita kena kumpul oder dlu...dah ckp baru bole buat..malas nak buat stok sebab peti ais xmuat kadang tu..

last week kita merendang 3.5 kg dapat la 16 pek..tu seme mmg orang oder...bila publish kt fb, ig ada je orang nak oder..udahnya tak cukup terpaksa suh emak plak take over semalam suh dia buat stok baru..hehe so sape nak oder new batch air tangan mak kita plak bole wasap k 0197942480 rege cam biasa 300 gm rm15

rasa saya jamin sedap..sebab saya buat mcm mana saya makan..bahan sikit saya tak kurangkan..
masak dengan penuh kasih sayang k hehhe
 tq kepada mamtisya..xjemu2 dia makan rendang paru..hahaha
bole 3 kali makan katanya..xbagi org lain makan sorang2 je dia makan hahaha


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 ribu orang memberikan idea bernas:

Suriaamanda said... [Reply to comment]

Baru buat last week...minggu ni tak balik kampung plak...hehehe..kekadang bila balik kampung memag merajin mereka2 apa yang nak bawak balik ke KL...

mama tisya said... [Reply to comment]

nanti kita order lg insya allah bln puasa nanti ada wat kn....hah mkn skit2 ...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...