MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, May 20, 2016

sate sri melaka..dah lama tak makan

serius mmg dah lama tak makan..ari rabu lepas tah cmane on the way balik umah tetiba tingat sate ni...apa lagi tros la lajak sikit ke lembah keramat singgah bli sate.kita start kenal sate ni dari harga dia 70 sen sampai la sekarang harga dah RM1, sate dia puas ati....sedap...besar klw daging tu mmg lembut gile la...

makan 10 cucuk sorang2 pon dah kenyang...beli 15 je nak makan ngan bebudak tp bebudak tak suka...tak abes balance 7 cucuk bawa bekal bfast sok pagi kat opis.mmg susah nak cari sate sedap ni..samuri mmg lama kita tak pegi dah..sate dia keras sebab dia masak awal2 pastu panaskan mgm tak sedap klw buat gitu...klw area keramat tu ada la 2,3 sate femes, mcm ismail sate (kat dengan keramat mall) ngan zatiar sate tak jauh dr umah kita tp mmg sate sri melaka ni champion la xle celen yg lain2..

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

lama juga tk mkn..last mkn aritu pn dh rege rm 1...sate kt AK pn sedap ngan yg kt ibu kota yg slalu mkn

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

akk pn dah lama tak gi makan ni...
last akk makan tahun lps kot..awal2 tahun...

Izni Hafiz Abdul Rashid said... [Reply to comment]

Macam sedap jer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...