MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, May 6, 2016

shopping free RM500

 fuh..tak tau nak cakap camane happy nye bile shopping ditaja sepenuhnya RM500 plak tu..xpenah2 la kot aku soping sebanyak amount tu..paling penah banyak shopping dalam RM300 lebih je beli baju raya bebudak dalam 1 hari.

last week 15 orang pemenang di pilih kena datang shopping apa sahaja baju / seluar kat setia city mall kt shah alam..sebelum shopping ada la short briefing..dia bagitau apa barang yg bole & xbole beli..so far seme outlet bole shopping tapi hanya baju / seluar SAHAJA..beg, kasut, eksesori tak boleh...

so bila dia dah lepaskan utk shopping kedai pertama yg kita terjah H&M..belek2 kejap rasa mcm xde apa menarik..tros kita keluar pastu nampak padini...bole tahan besar padini kt setia city mall..mcm2 pilihan rambang mata oi..aritu kebetulan ada sale plak tu...rasnaya dekat 4 jam kita duduk dalam padini tak keluar soping kt kedai lain..mmg RM500 tu kita habiskan kt padini...

dah pilih2 baju sendiri tu kira2 baru dalam RM200 lebih..baru perasan ada seksyen budak2 tanya kt kaunter tu klw amek baju budak boleh ke?dia ckp boleh..apa je yg ada dalam kedai bole beli kita pon apa lagi..alang2 beli la baju bebudak 2 orang tu...

bila cashier kira2 total semua RM499...hahahah bijak tak kita belanja?kurang singgit cukup RM500.baju2 yg kami beli tu xbole bawa balik lagi...setia city mall simpan dulu..tugas kami blom selesai...sabtu ni kami kena datang lagi utk sesi photshoot..dengan pakai baju yg dh kami shopping kemudian diadakan contest lagi...dari 15 orang winner sorang akan menang best look dapat RM2k shopping voucher, no 2 & 3 dapat fitness first punya membership 12 adiah conso dpt rm200 shopping voucher...

kita mmg target nk conso..sebab nnt dpt vocer bole shopping lagi..hahahah....tu pasal kita beli baju yg simple...mmg xnak menang hahaha...

shopping dengan bawa surat ni je tunjuk kt kaunter
otai photo contest kak shima..dia mmg terer wei mcm2 contest bergambar dia menang..bergaya orangnya..anak ada 4
 ni 15 orang peserta seme stylo kan?kita mmg tak stylo sorry..hahah
 ni je kita kenal kiri dikmas kanan kak shiema (yg selalu mng contest)
 muke org teruja ngan tudung senget br pas kuar fitting room hahaha
 antara yg kita rembatseluar 2 helai baju 4 helai
 ni termasuk baju bebudak skali

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 ribu orang memberikan idea bernas:

Nana said... [Reply to comment]

bestnye dpt sopink...

mama tisya said... [Reply to comment]

mmg syok la shopping free..rezeki nana & anak2 skali

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...